Cucumis - Servicio gratuito de traducción en línea
. .



Texto original - Turco - Gönüllülük her zaman ilgimi çekmiştir.

Estado actualTexto original
Este texto está disponible en los siguientes idiomas: TurcoInglés

Título
Gönüllülük her zaman ilgimi çekmiştir.
Texto a traducir
Propuesto por ugurlu_yol
Idioma de origen: Turco

Gönüllülük her zaman ilgimi çekmiştir. Maddi bir karşılık beklenmeyen gönüllülük toplumun en temel taşıdır. Goethe’nin dediği gibi düşünmek kolaydır, düşündüğünü eyleme geçirmek zordur, başkasının düşündüğünü eyleme geçirmek ise en zorudur. Avrupa gönüllülük hizmetlerinde öğrencilerin düşünmek düşündüklerini eyleme geçirebilmek takim halinde çalışabilmek ve topluma faydalı olabilme gibi avantajları var.ben gönüllü lük’ü destekliyorum ve böyle bir imkana sahip olmayı mutluluk sayıyorum.
Gönüllü adayı olarak gençler, çocuklar ve sanatla ilgili konular ilgimi çekiyor Yeni tecrübelere açığım, takim çalışmasında basarili olabilirim ve bu tarz programlara katılabilecek yeteneklere sahip olduğuma inanıyorum.
Çalışkanım, optimistim.bence bu tarz programlara katılabilmek için hırslı olmak ve çok istemek gerekiyor.topluma faydalı olacağım için bu programa katılmayı çok istiyorum.çalışmalarım ve yasamım empati kurabilme kabiliyetimi arttırdı bununda programda çok isime yarayacağına inanıyorum,.

Gönüllülük yaptığım her dakika bambaşka insanlar, dolayısıyla bambaşka dünyalar tanıma fırsatım oldu. Mardin’e ilk adım attığımda aslında o bölge ile ilgili onlarca önyargım olduğunu fark ettim ve orada kaldığım 15 gün boyunca yereldeki halkla geçirdiğim tüm zamanlar ve sahip olduğum arkadaşlarım sayesinde bütün önyargılarım yok oldu. Ve şimdi daha da inanarak söylüyorum: Herkes Farklı Herkes Eşit! diye… TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFININ bir agh projesi olan hisset sanat sergisinin organizasyonunda YER ALDIM. BURDA DEĞİŞİK ÜLKELERDEN BİÇOK KİŞİYLE TANIŞTIM ONLARIN KÜLTÜRLERİNİ ÖĞRENDİM. AYRICA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VAKFININ DÖNEMSEL YAZ PROJESİNDEDE DE İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE DERSLER VERDİM Bu tecrübelerim çok uzun sürmemiş olsa da gönüllülük hakkında aydınlanmama ve yârdim etme tecrübelerimin oluşmasına yardımcı oldu. ,ŞİMDİDE toplum gönüllüleri vakfında kişisel gelişim projesi üzerinde çalışmakta olup nisan ayında gerçekleşecek olan gepgenç festivalinin organizasyonunda da yer alacağım BU SAYEDE takim çalışmasıyla ilgili birçok şey öğrenmiş oluyorum.

İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜNDE OKUYORUM VE TARİHİ YAPILARADA BÜYÜK BİR İLGİM VAR AYNI ZAMNADA FOTOĞRAFLA DA UĞRAŞMAKTAYIM BU PROJEDE BAŞARAILI OLACAĞIMA İNANIYORUM Gönüllü Olmamı Kabul Etmenizi ve Bana Gönüllü Olabilme Şansını Vermenizi Rica Ediyorum. Cevabınızı En Kısa Zamanda Bekliyorum.

Saygılarımla
30 Marzo 2008 17:59