Cucumis - Senkotiza tradukservo interrete
. .


Leterkesto - cucumis

Rezultoj 461 - 465 de proksimume 465
<< Antaŭa••• 4 •• 18 19 20 21 22 23 24
Aŭtoro
Afiŝo

17 Julio 2012 23:22  

barcelona123
Nombro da afiŝoj: 2
Më falni doja të ju pyesja a mund të përktheni nje dokument i cili shërben per të mësuar rregullat e gramatikës së gjuhës angleze .Dokumenti është i gjatë por mund të ja ndaj në shumë pjesë,në qoftë se e përktheni dokumentin atëherë jo që vetëm mua do të më ndimoni po besoj se edhe cdo klient tjetër mund ti shërbeje për të kuptuar rregullat gramatikore të gjuhës Angleze .Të shpresoj të pranoni.Tung kaloni mirë.....
 

19 Julio 2012 10:53  

barcelona123
Nombro da afiŝoj: 2
Doja të ju pyesja në qoftë se http://www.cucumis.org
e përhapi në facebook dhe me ndimën time vijnë të tjerë antarë,unë a do mundem të fitoj pikë.faleminderit për mirëkuptimin kaloni mirë...
 

22 Aŭgusto 2013 11:06  

panda111
Nombro da afiŝoj: 1
ainol professional brand website ! http://www.ainoldigital.com
 

22 Februaro 2016 01:24  

Antonio Paulo C S daVeiga
Nombro da afiŝoj: 2
I did translate from English into Spanish:

"Habla Torejo, estoy en posición. Mi cámara está puesta."

"Bueno, sigue esperando."

"Perra está viniendo hacia mí."

"De acuerdo"

"No dejen de eliminarla."
 

22 Februaro 2016 01:28  

Antonio Paulo C S daVeiga
Nombro da afiŝoj: 2
I did translate from Latin into Portuguese:

Sacrificetur mihi oblatio munda.

Ofereçam-me uma oblação pura.

Discordando da tradução oferecida.

Munda se opõe a imunda, impura - não é mundo.
 
<< Antaŭa••• 4 •• 18 19 20 21 22 23 24