Cucumis - Ücretsiz online çeviri hizmeti
. .


Brezilya portekizcesi biLene ihityacım var :( Mektubum var acil lütfen :(

Dil değişim arkadaşlığı

6 sonuçtan 1 - 6 arası sonuçlar
1
Yazar
Mesaj

16 Ağustos 2008 13:21  

cassiocerenlincoln
Mesaj Sayısı: 10
Mektubumu çevirmeme yardım eder misiniz?
Yeterli puanım da yok çevirtemiyorum onu burda
PLEASE HELP ME
Lütfen
???
 

9 Ekim 2008 14:23  

renycsouza
Mesaj Sayısı: 15
okai yardım edeyim yazarmısınız?
 

17 Aralık 2008 18:55  

MeRTtT
Mesaj Sayısı: 3
Banada yardım edermisin msn remo_26@hotmail.com
 

20 Ocak 2009 07:49  

Leturk
Mesaj Sayısı: 68
Selam arkadaşlar,ben Rio de janeiro da yaşarım,Brezilya da doğdum ama türk asilliyim,çocukluğumdan beri türkçe konuşabilirim,türkçe den portekizce ye haberleri çevirebilirim,tüm Brezilya da türkçe yi öğrenmek isteyenleri gördüm,Brezilya da türkçe konuşan var ama çok az maalesef belki 70 kişi çivarinda,portekizce yi bilmeyenlere yardım edebilirim.
 

2 Mart 2009 21:31  

creaticecritics
Mesaj Sayısı: 16
Leturk merhaba,

Ben cucumis'e yeni üye olan, Hollanda'ya Portekiz'den gelen bir Türk'üm, yolculuğum uzun Portekizce'ye olan tutkum oyle büyük ki, Hollanda'da hala Portekizce çalışmaya devam ediyorum. Teklifine uygun olarak Portekizce'mi ilerletmeme yardımcı olur musun? Não sei que maneira podemos usar; podemos escerever, fazer chat ou outras maneiras se calhar. Como adoro a lingua Português , estou sempre disponivel para qualqer maneira contigo. Muito obrigado.. Talves, gostas de estudar Turco também.
 

17 Mart 2009 15:07  

whiteman
Mesaj Sayısı: 10
Leturk ve Creaticecritics Merhaba,
Ben mozambikte iki sene yaşadım gerçi portekizceyi son aylarda tam olarak öğrenmeye başladım. Portekizce bilen insanlarla karşılaşmak oldukça zor.En azında burada bir grup oluşturabiliriz inancındayım. Hem tartışır hemde birbirimize yardım etmiş oluruz. Bu arada ben madredeus ve mariza hayranıyım. Şarkı sözleri şiir vesaire çevirisi konusunda birbirimize de destek olmuş oluruz. mail adresim akmanpatp@hotmail.com

obrigado pela sua atençao. estamos juntos.tchau
 
1