Cucumis - Ókeypis álinju umsetingar tænasta
. .



Umseting - Enskt-Turkiskt - Notes on a Music Album #2

Núverðandi støðaUmseting
Hesin teksturin er tøkur í fylgjandi málum: EnsktSpansktItalsktFransktHollendsktPolsktRussisktSvensktNorsktTýkstTurkisktHebraisktDanskt

Bólkur Heimasíða / Loggur / Torg - List / Skapan / Hugflog

Heiti
Notes on a Music Album #2
Tekstur
Framborið av salimworld
Uppruna mál: Enskt

"Sovereign" is an instrumental recitation of Shahnameh (The Epic of Kings) i.e. an extensive Persian epic poem written by Ferdowsi as a collection of Persian mythologies. Here you will find western rock instrumentation with eastern flavor. Some songs, I think, are apt to be adapted for traditional Iranian dance; especially “Sovereign” and “Harem” tracks. Actually, I am looking forward to the choreographic performance adaptations for this work whenever possible. Imagine Iranian "Coffee-house paintings" and belly dance with distorted guitars performing cheerful rhythms... Unusual combination? No, to me that sounds all natural!
Viðmerking um umsetingina
"Sovereign" is name of a music album.

Heiti
Bir Müzik Albümden Notlar #2
Umseting
Turkiskt

Umsett av Mesud2991
Ynskt mál: Turkiskt

"Sovereign" Şehname'nin (Krallar Destanı) enstrümantal bir kıraatidir. Başka bir deyişle İran mitolojisini bir derlemesi olarak Ferdowsi tarafından yazılan kapsamlı bir İran destan şiiri. Bu albümde doğu tadıyla batı rock enstrümantasyonu bulacaksınız. Bazı şarkılar, kanımca, geleneksel İran dansı için uyarlanmaya yatkındır; özellikle "Sovereign" ve "Harem" parçaları. Aslında, her fırsatta bu iş için koreografik performans uyarlamaları bekliyorum. İran "Kahvehane tabloları"nı ve neşeli ritimler çalan bozuk gitarlarla göbek dansını hayal edin... Alışılmamış bir bağdaştırma mı? Hayır, o bana tamamen doğal geliyor!
Góðkent av FIGEN KIRCI - 12 Juni 2012 15:14





Síðstu boð

Høvundur
Eini boð

12 Juni 2012 15:14

FIGEN KIRCI
Tal av boðum: 2543
Ellerine saglik, Mesud!

12 Juni 2012 15:26

Mesud2991
Tal av boðum: 1331
Teşekkürler.