Cucumis - Безплатни онлайн преводачески услуги
. .



Превод - Френски-Swedish - Une écriture...............

Текущо състояниеПревод
Този текст го има и на следните езици: ФренскиИталианскиИспанскиАнглийскиSwedish

Категория Литература

Заглавие
Une écriture...............
Текст
Предоставено от gamine
Език, от който се превежда: Френски

Une écriture permet de représenter sur une matière tout ce qu'un homme est capable de montrer, de sentir, de penser.
Que tu traces un mot sur le sable d'une plage, la page d'un cahier ou l'écran d'un ordinateur, ta pensée, marquée sur un support, s'offre au regard de l'autre, à sa lecture, pour un instant ou mille ans.
Les mots cessent de s'évanouir dans l'air sitôt sortis des lèvres. Ils s'incrustent dans le bois, le granit, sur la surface du papyrus ou du papier.
Забележки за превода
Sylvie Baussier" Petite histoire" des écritures".

Заглавие
En skriven text
Превод
Swedish

Преведено от pias
Желан език: Swedish

En skriven text kan skildra allt en människa kan visa, känna eller tänka kring en fråga. Oavsett om du skriver ett ord i sanden på en strand, på bladet i en anteckningsbok eller på en datorskärm, hur än dina tankar är förmedlade så är det en gåva till de andras ögon, till deras läsning, för blott ett ögonblick eller tusen år. Orden upphör att förblekna till tunn luft så fort de lämnar munnen. De ristar in sig i trä, granit, på ytan av ett papyrus eller papper.
За последен път се одобри от pias - 18 Декември 2012 20:16





Последно мнение

Автор
Мнение

15 Декември 2012 19:28

Halyna Karlsson
Общо мнения: 26
En skriven text kan avspegla allt en människa kan visa, kan känna eller tänka kring en fråga. Oavsett om du skriver ett ord i sanden på en strand, på ett blad i en anteckningsbok eller på en datorskärm, hur än dina tankar kommer fram, så är det en gåva för de andras ögon, till deras läsning, för ett ögonblick eller för tusen år. Orden upphör att förblekna i den tunna luften så fort de lämnar ens mun. De ristar in sig i trä, i granit, på ytan av ett papyrus eller papper.

16 Декември 2012 13:38

pias
Общо мнения: 8113
Tack för dina synpunkter Halyna. Jag har korrigerat den näst sista meningen (ord --> orden). Startar en ny omröstning nu.