Cucumis - שירות תרגום מקוון חינם
. .



תרגום - אנגלית-בולגרית - Server crash

מצב נוכחיתרגום
הטקסט נגיש בשפות הבאות: אנגליתצרפתיתגרמניתטורקיתאיטלקיתהולנדיתספרדיתרוסיתפורטוגזיתפורטוגזית ברזילאיתאספרנטושוודיתסינית מופשטתבולגריתעבריתערביתקטלניתרומניתיפניתסרביתאלבנית

קטגוריה עתונים - מחשבים / אינטרנט

שם
Server crash
טקסט
נשלח על ידי cucumis
שפת המקור: אנגלית

The hard disk of the cucumis.org web server has crashed yesterday .

The data were restored from the 9h january. Many translations, messages, wiki articles and members are lost, and I'm sorry for that. All avatars pictures are also lost. I invite deleted members to register again and send a message in the forums to get back their former status (Number of points, Expert rank etc...). All members are invited to request their points back.

I hope it won't happen again as it took me the whole week-end to repair and it's not yet completed.


שם
Срив на сървъра
תרגום
בולגרית

תורגם על ידי Bleys
שפת המטרה: בולגרית

Харддискът на cucumis.org се срина вчера .

Информацията беще възстановена от 9 януари. Много преводи,съобщения ,wiki статии и членове са изгубени , и съжалявам за това.Всички снимки на аватари също са изгубени.Бих искал да извикам изтритите членове да се регистрират отново и да изпратят съобщение в форумите , за да се възстанови техният предишен статус (Брой точки , ранг на Експерт и т.н. ...) Всички членове са свободни да изискват обратно изгубените си точки.

Надявам се , че това няма да се случи отново , тъй като поправката ми отне целият уикенд , а още не е завършена напълно .
אושר לאחרונה ע"י cucumis - 30 ינואר 2006 19:43