Cucumis - Service de traduction gratuit en ligne
. .Toutes les traductions

Rechercher
Traductions demandées - profesori

Rechercher
Langue de départ
Langue d'arrivée

Resultats 1 - 2 sur un total d'environ 2
1
988
Langue de départ
Albanais Insitui arsimor
Instituti arsimor Willson ka filluar veprimtarine e tij ne shtator te vitit shkollor 2001.
Ky institut drejtohet nga
Lulzim Masha President i
kompanise dhe Profesor i Asociuar Dr.Pellumb Karameto,
Drejtor i Pergjithshem.
Ne Institutin Wilson ofrohet
nje cilesie e larte nxenie dhe mesimdhenie.Ne saje te metodave dhe bazes laboratorike bashkekohore si
dhe nje stafi profesoresh ,vertete te kualifikuar,ky institut ju ofron kushtet me te mira studimi per femijet tuaj.Wilson ofron:
-Studim pas oreve te mesimit nen asistencen e mesuesve
-Programe plotesuese per nxenes te talentuar
-Studimin e gjuhes angleze me 5 ore ne jave qe nga klasa e dyte deri ne klasen e 12 te shkolles se mesme
-Laboratore bashkekohore
-Sherbime ne fushen e muzikes,piktures,dancit, ,aerobise,notit,futbollit
informatikes (kab.muzike,
kab.pikture,pishina,fusha
sportive,palester,
biblioteke,salle shfaqje e kinemaje,kabinet informatike,internet)
-Sherbim mjeksor e stomatologjik permanent
-Konvikt me kushte mjaft komode per fjetje e ngrenie (dhoma fjetje me 2-3 shtreter,ajer te kondicionuar dhe tualet brenda tyre, restorant me menu te pasur)
-Studimin e informatikes qe nga klasa e IV fillore deri ne te 12-ten

Traductions terminées
Anglais Institute of Education
1