Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falas
. .Përkthime - Suedisht-Gjuha holandeze - Mina barn är min styrka och mitt allt.

Statusi aktualPërkthime
Ky tekst është në dispozicion në këto gjuhë: SuedishtGjuha danezeNorvegjishtGjuha holandezeGjuha Latine

Kategori Fëmijë dhe adoleshentë

Titull
Mina barn är min styrka och mitt allt.
Tekst
Prezantuar nga RolfRN
gjuha e tekstit origjinal: Suedisht

Mina barn är min styrka och mitt allt.
Vërejtje rreth përkthimit
Ursprunglig text: 'Hejsan. jag skulle vilja ha texten mina barn min styrka mitt allt översatt på latinska. hitta många olika och vill ha rätt då det ska tattueras. Med vänlig hälsning helen'

Bridge by pias: 'My children are my strength and my everything'

Titull
Mijn kinderen zijn alles voor me.
Përkthime
Gjuha holandeze

Perkthyer nga RolfRN
Përkthe në: Gjuha holandeze

Mijn kinderen zijn alles voor me.
Vërejtje rreth përkthimit
Letterlijk: Mijn kinderen zijn mijn kracht en mijn alles.
U vleresua ose u publikua se fundi nga Lein - 2 Korrik 2014 21:01