Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falas
. .Teksti origjinal - Suedisht - Mina barn är min styrka och mitt allt.

Statusi aktualTeksti origjinal
Ky tekst është në dispozicion në këto gjuhë: SuedishtGjuha danezeNorvegjishtGjuha holandezeGjuha Latine

Kategori Fëmijë dhe adoleshentë

Titull
Mina barn är min styrka och mitt allt.
Tekst per tu perkthyer
Prezantuar nga helen86
gjuha e tekstit origjinal: Suedisht

Mina barn är min styrka och mitt allt.
Vërejtje rreth përkthimit
Ursprunglig text: 'Hejsan. jag skulle vilja ha texten mina barn min styrka mitt allt översatt på latinska. hitta många olika och vill ha rätt då det ska tattueras. Med vänlig hälsning helen'

Bridge by pias: 'My children are my strength and my everything'
Publikuar per heren e fundit nga pias - 11 Qershor 2014 21:18