Cucumis - 网上免费翻译服务
. .


收件夹 - cucumis

约有469项,以下是第461 - 469项
<< 上一个••• 4 •• 18 19 20 21 22 23 24
作者
帖子

2012年 七月 17日 23:22  

barcelona123
文章总计: 2
Më falni doja të ju pyesja a mund të përktheni nje dokument i cili shërben per të mësuar rregullat e gramatikës së gjuhës angleze .Dokumenti është i gjatë por mund të ja ndaj në shumë pjesë,në qoftë se e përktheni dokumentin atëherë jo që vetëm mua do të më ndimoni po besoj se edhe cdo klient tjetër mund ti shërbeje për të kuptuar rregullat gramatikore të gjuhës Angleze .Të shpresoj të pranoni.Tung kaloni mirë.....
 

2012年 七月 19日 10:53  

barcelona123
文章总计: 2
Doja të ju pyesja në qoftë se http://www.cucumis.org
e përhapi në facebook dhe me ndimën time vijnë të tjerë antarë,unë a do mundem të fitoj pikë.faleminderit për mirëkuptimin kaloni mirë...
 

2013年 八月 22日 11:06  

panda111
文章总计: 1
ainol professional brand website ! http://www.ainoldigital.com
 

2016年 二月 22日 01:24  
I did translate from English into Spanish:

"Habla Torejo, estoy en posición. Mi cámara está puesta."

"Bueno, sigue esperando."

"Perra está viniendo hacia mí."

"De acuerdo"

"No dejen de eliminarla."
 

2016年 二月 22日 01:28  
I did translate from Latin into Portuguese:

Sacrificetur mihi oblatio munda.

Ofereçam-me uma oblação pura.

Discordando da tradução oferecida.

Munda se opõe a imunda, impura - não é mundo.
 

2019年 四月 4日 18:31  

Chris889
文章总计: 0
消息已删除
 

2020年 一月 27日 02:24  

theinfo
文章总计: 0
消息已删除
 

2020年 二月 26日 00:41  

jennifertorr
文章总计: 0
消息已删除
 

2020年 二月 28日 20:45  

swati47788
文章总计: 0
消息已删除
 
<< 上一个••• 4 •• 18 19 20 21 22 23 24