Cucumis - Безплатни онлайн преводачески услуги
. .


Входящи - cucumis

Резултати 461 - 469 от около 469
<< Предишна••• 4 •• 18 19 20 21 22 23 24
Автор
Мнение

17 Юли 2012 23:22  

barcelona123
Общо мнения: 2
Më falni doja të ju pyesja a mund të përktheni nje dokument i cili shërben per të mësuar rregullat e gramatikës së gjuhës angleze .Dokumenti është i gjatë por mund të ja ndaj në shumë pjesë,në qoftë se e përktheni dokumentin atëherë jo që vetëm mua do të më ndimoni po besoj se edhe cdo klient tjetër mund ti shërbeje për të kuptuar rregullat gramatikore të gjuhës Angleze .Të shpresoj të pranoni.Tung kaloni mirë.....
 

19 Юли 2012 10:53  

barcelona123
Общо мнения: 2
Doja të ju pyesja në qoftë se http://www.cucumis.org
e përhapi në facebook dhe me ndimën time vijnë të tjerë antarë,unë a do mundem të fitoj pikë.faleminderit për mirëkuptimin kaloni mirë...
 

22 Август 2013 11:06  

panda111
Общо мнения: 1
ainol professional brand website ! http://www.ainoldigital.com
 

22 Февруари 2016 01:24  

Antonio Paulo C S daVeiga
Общо мнения: 2
I did translate from English into Spanish:

"Habla Torejo, estoy en posición. Mi cámara está puesta."

"Bueno, sigue esperando."

"Perra está viniendo hacia mí."

"De acuerdo"

"No dejen de eliminarla."
 

22 Февруари 2016 01:28  

Antonio Paulo C S daVeiga
Общо мнения: 2
I did translate from Latin into Portuguese:

Sacrificetur mihi oblatio munda.

Ofereçam-me uma oblação pura.

Discordando da tradução oferecida.

Munda se opõe a imunda, impura - não é mundo.
 

4 Април 2019 18:31  

Chris889
Общо мнения: 0
Съобщението е изтрито
 

27 Януари 2020 02:24  

theinfo
Общо мнения: 0
Съобщението е изтрито
 

26 Февруари 2020 00:41  

jennifertorr
Общо мнения: 0
Съобщението е изтрито
 

28 Февруари 2020 20:45  

swati47788
Общо мнения: 0
Съобщението е изтрито
 
<< Предишна••• 4 •• 18 19 20 21 22 23 24