Cucumis - Serviciu gratuit de traducere pe web
. .


Regulile noastre de introducere a unui text trebuie respectate obligatoriu.

Cum funcţionează Cucumis?

Rezultate 1 - 2 din aproximativ 2
1
Autor
Mesaj

11 Martie 2010 17:25  

Francky5591
Numărul mesajelor scrise: 12396
Bună ziua. Înainte de trimite un text spre traducere, sau de a traduce un text, vă rugăm să luaţi la cunoştinţă regulile noastre de introducere a unui text, deoarece ele au întâietate aici.

Începând de acum, nu vor mai fi informaţi nici solicitanţii, nici traducătorii din ce cauză solicitările sau traducerile lor au fost anulate, respectiv respinse.

Solicitările de traducere înaintate ignorând regulile vor fi anulate fără altă explicaţie în afara celor care figurează în link-ul de mai sus, acest lucru fiind valabil şi pentru traducerile efectuate pentru textele care contravin acestor reguli:

[1] FĂRĂ "TRADUCERI" DE NUME. Cucumis.org nu mai acceptă traducerile de nume, cu excepţia celor ale personalităţilor sau personajelor care apar în textele lungi sau literare.

[2] FĂRĂ TEXTE ÎN DUPLICAT. Înainte de a introduce textul pentru a fi tradus, sunteţi rugat să efectuaţi o căutare dând câteva cuvinte semnificative regăsite în textul dumneavoastră pentru a vedea dacă acesta a fost deja tradus pe Cucumis.org.

[3] FĂRĂ TEME PENTRU ŞCOALĂ. Scopul Cucumis.org nu este acela de a vă face temele. Acest tip de texte vor fi anulate de către administratori.

[4]FĂRĂ CUVINTE SINGULARE SAU IZOLATE . Cucumis.org nu este un dicţionar şi nu se acceptă cereri de traducere a cuvintelor singulare sau izolate, care nu formează o propoziţie completă ce conţine cel puţin un verb conjugat.

[5] PUNCTUAŢIA, ACCENTELE ŞI CARACTERELE ORIGINALE SUNT OBLIGATORII (în cazul limbii române, diacriticele ă, â, î, ş şi ţ). Dacă sunteţi un vorbitor nativ al limbii textului-sursă, ar trebui să introduceţi textul cu caracterele alfabetului acelei limbi, cu punctuaţia şi accentele cerute de limbă. În caz contrar, textul dumneavoastră ar putea fi anulat de către administratori.

[6] VERIFICAŢI-VĂ TEXTUL. Dacă dumneavoastră înşivă aţi tipărit sau transcris textul, vă rugăm, verificaţi-l să nu aibă erori, chiar dacă nu ştiţi limba în care este scris. Textele cu greşeli sunt foarte greu de tradus.

[7] EXPLICAŢI CONTEXTUL. Lăsaţi un comentariu referitor la cererea dumneavostră, explicându-i contextul. Textele neclare pot duce la înlăturarea cererii.

[8] FĂRĂ CONŢINUT VULGAR. Cucumis.org oferă acces pentru citire - scriere tuturor utilizatorilor, inclusiv minorilor, şi nu va accepta texte care conţin insulte sau injurii.

[9] ALTE LIMBI Atunci când introduceţi un text, sau solicitaţi o traducere într-o limbă care nu se găseşte în listă, vă rugăm să menţionaţi în căsuţa pentru comentarii înce limbă aţi introdus textul, sau în ce limbă aţi dori să vi se traducă textul
 

7 Mai 2019 23:40  

sunnysunny
Numărul mesajelor scrise: 0
Mesaj suprimat
 
1