Cucumis - Serviciu gratuit de traducere pe web
. .


Am o problema.

Cum funcţionează Cucumis?

Rezultate 1 - 4 din aproximativ 4
1
Autor
Mesaj

11 Octombrie 2009 14:55  

Ionut Andrei
Numărul mesajelor scrise: 56
Buna. M-am inscris recent pe Cucumis si am o intrebare. Am observat ca te lasa sa traduci doar in limba ta nativa, si ma intrebam daca poti traduci si in alte limbi. Multulmesc mult.
 

12 Octombrie 2009 00:07  

iepurica
Numărul mesajelor scrise: 2102
Stai puţin, cred că ai înţeles greşit. Poţi traduce din limba ta maternă, în limba ta maternă, dar şi în, şi din alte limbi pe care le stăpâneşti. Chestia aia cu tradus numai într-o anumită limbă este o limitare care a fost impusă anumitor utilizatori care s-au încăpăţânat să traducă aiurea.

Uite, eu traduc în şi din română, engleză, feroeză şi daneză, uneori şi din alte limbi nordice sau germană când sunt texte scurte cărora le înţeleg pe deplin sensul.

Reţine numai că textele în limba română trebuie editate cu diacritice, la fel şi traducerile făcute (lucru valabil şi pentru limbile care au caractere speciale), nu acceptăm teme pentru şcoală (şi aici sunt mulţi care cred că ne pot păcăli şi încearcă numai că genul ăsta de texte se şterg fără nici o altă avertizare), iar textele pe care le introduci spre traducere trebuie să conţină neapărat un verb. În rest, mesaje personale şi comentariile le scrii cum vrei tu, acolo nu are nimeni pretenţii.

ÃŽn rest, bine ai venit ÅŸi noroc pemai departe!
 

12 Octombrie 2009 15:27  

Ionut Andrei
Numărul mesajelor scrise: 56
Multumesc pentru lamuriri.
 

7 Mai 2019 23:40  

sunnysunny
Numărul mesajelor scrise: 0
Mesaj suprimat
 
1