Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falasPërkthime - Frengjisht-Japonisht - En attendant ton anniversaire...

Statusi aktualPërkthime
Ky tekst është në dispozicion në këto gjuhë: Frengjisht
Përkthime të kërkuara: Japonisht

Kategori Letra / Imejla - Fëmijë dhe adoleshentë

Kjo kërkesë për përkthim është "Vetëm kuptimi".
Titull
En attendant ton anniversaire...
Përkthime
Frengjisht-Japonisht
Prezantuar nga phildeparis
gjuha e tekstit origjinal: Frengjisht

En attendant ton anniversaire...
Vërejtje rreth përkthimit
Le contexte est l'envoi d'un colis de petites choses (saucisson, livres, etc.) en attendant le jour J pour envoyer le cadeau d'anniversaire. L'intéressée est une fille de 12 ans.

Le sens de ma demande de traduction est :
"Pour patienter en attendant ton cadeau d'anniversaire" mais "En attendant ton anniversaire..." est plus "mystérieux".

J'espère être clair. Merci beaucoup pour votre aide.
24 Shkurt 2018 11:38