Cucumis - Безплатни онлайн преводачески услуги
. .



Да ви е честита новата 2006 година!


1 Януари 2006
Честита новата 2006 година,на всички посетители насайта cucumis.org

Какво ново в сайта?

- Cucumis.org бързо се развива и досега членовете му са повече от 1900. Освен това всеки ден към нас се присъединяват около 20 нови члена.Сега интерфейсит cucumis.org е достъпен и на езици,като:китайски,иврит,шведски и португалски (бразилски вариант).
Огромно благодаря,на членовете на cucumis.org, които направиха тези преводи!

- Раздел Проект вече е създаден и работи,но никой не знае как и защо точно работи той . Този раздел е посветен главно на уеб създателите,нуждаещи се от превод за сайтовете си.Те могат да поръчват превод на текстове на cucumis.org и да поканят посетителите си да направят превод в нашия сайт.Cucumis.org ще получи нови посетители,а те ще се визползват не само от превода,но и от проверката му от членовете на сайта.

- Партниорската програма беше разработена,благодарение на хората,които на своите страници,или блогове поместиха линк на сайта ни и разказаха за cucumis.org.Вместо класическото URL http://www.cucumis.org/ жие можете да използвате също така и този адрес [linkid=w_in_[userid]]. Всеки превод, извършен от член, който изпратите на Cucumis.org от този адрес, ще ви донесе допълнителни точки (5 процента от стойността на превода).. Тук е даден линк за уеб създателите,поръчващи превода на on.cucumis.org,за да може да предложат на своите посетители да посетят уеб сайта на cucumis.org, както и https://www.cucumis.org/translation_41_w/p_in_myProjectid.html.
Появи се и възможност за използването на многоезичният речник Babylon-с помощта на бутони за подменю.Това е много полезен и удобен инструмент за превод.

- Пуснат е и механизмът wiki.Всяка информация на cucumis.org,например пъководство за използването на сайта,сега е предоставена във вида wiki статии.Те са по-пластични,отколкото езиковите файлове в интерфейса cucumis,org,също така могат да бъдат изменени по всяко време и от всеки член на сайта.Wiki статии с интерфейс на нашия сайт могат да бъдат преведени също така с преведени странички с помощта на линк "Списък на настоящите и на чакащите за актуализиране [wiki] преводи ".

- Появи се възможност да оставяте съобщение на всяка страничка от сайта,включително страничката с новостите и wiki-статиите.

Скоро:

- Предстои радота на раздела езикови курсове.Всеки член на сайта cucumis.org ще получи възможност да създава wiki уроци на всеки желан език.
- С помощта на Java приложения,ще има възможност да се записват и прослушват аудио материали за езиковите курсове.
- За използванвто на картинки и анимации в езиковите курсове ще бъдат използвани Java-приложения и Flash-анимации.
- Не разбирам,защо е толкова скромнен броя на участниците,правещи дори поне един преводСигурно трябва да усъваршенствам интерфейса,но за това ми е необходима вашата активност и обратната връзка с вас!


Предоставено от cucumis - Преведено от radost30

Последно мнение

Автор
Мнение

2 Януари 2006 15:34

laura79
Общо мнения: 1
Buon 2006!!!

29 Януари 2019 09:11

luciham20
Общо мнения: 9
I am a devotee of your website. Keep up the good work. crazy games unblocked