Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falasËshtë shumë vonë për të uruar vitin e ri


23 Maj 2011
Epo... Është shumë vonë për të uruar Vitin e Ri, jam i zënë me punën e re, por ende ju kam në mendje, shokët dhe kolegët e dashur lilian canale dhe Francky5591 të cilët ende merren me administrimin dhe tani atyre po u ndihmojnë Bamsa, Freya dhe gamine, të gjithë punëtorë të vyer
Tani ne kemi një faqe FAQ, e cila është kërkuar shumë, dhe njëkohësisht, ekspertë të ri e të talentuar; vlerat nuk varen nga mosha

Një tjetër risi, “Kërkimi Google” është integruar si pjesë e ueb-sajtit, është shumë më praktik për përdoruesit, anëtarët, ekspertët dhe administratorët, të cilët kërkojnë përkthime të përfunduara te

Kjo nuk është një fshehtësi,jam shumë i zënë me punën time për prodhimin e lojrave të reja. Nëse doni të dini se pse nuk hyj shumë shpesh në Cucumis, vizitoni faqen për lojrat për iPhone që unë kam shpikur.

Meqë ra fjala, nëse doni të kontaktoni me mua, mund t’ju përgjigjem më lehtë tek adresa twitter.


Prezantuar nga cucumis - Perkthyer nga azizdida

Mesazhi i fundit

Autori
Mesazh

23 Maj 2011 11:34

jp
Numri i postimeve: 383
Did you know that requesting translations for this text has cost 70574 points ? Wow...

Please correct my english text as I'm pretty sure it's not perfect english.

25 Janar 2012 12:59

marhaban
Numri i postimeve: 279
This text is not in Arabic language ...?

http://www.cucumis.org/news_20_n/p_v_89617.html

18 Qershor 2018 05:31

Tompitt
Numri i postimeve: 6
sounds good
- JSON formatter -

26 Shtator 2018 08:49

Oriana11
Numri i postimeve: 8
Wow really interesting article, may later be able to share other helpful information are more interesting. Thank you!
bubble shooter